tiistai 6. elokuuta 2013

Kesä hupenee

Tilanne on  sellainen että kesän viimeisiä viedään. Yritän ottaa niistä kaiken irti ja tehdä kaikkea mukavaa JA myöskin asennoitua koulunkäyntiin hieeman ahkerammin. Tasan viikon päästä se lähtee!

Hui kamala, vastahan minä pikkuinen menin kutoselle (meillä kutosluokka oli yläastella) ja nyt jo ysille, apua! Ja sitten ysin jälkeen pitää päättää minne mennä, eikä mulla oo vielä mitään ideaa. Lasken kyllä aika paljo opontuntien varaan, haluan oikeesti jotain selkoa siitä mitä haluaisin tehä. Lukio nyt tietty ois "helppo" vaihtoehto, ja ku se on täällä lähellä, mutta ei tee mieli ainoastaan lukea, vaan haluan ite tehä jotakin ja ettei kaikki ois vaan teoriaa. Mutta jokatapauksessa, en aio nyt stressata sitä, vaan keskityn nauttimaan yläasteen viimeisestä vuodesta ja mietin jatkoa sitten ku se on ajankohtaista. :)

Mä en oikeestaan pidä sitä ihan kamalana ku koulu alkaa, vaan oikeesti se on jännää, ku tulee uusia opettajia ja näkkee kavereita joka päivä. Paitsi kokeet, läksyt ja kemian, matiikan ja fysiikan tunnit ei houkuttele! 

Pittää silti yrittää ajatella positiivisesti! Tulee kylmät ilmat ja voi pitää ihania lämpimiä vaatteita ilman että tulee kuuma! Ja tietysti JOULU lähenee, ihanaa<3 En jaksa masentua, ainakaan vielä, teen sen vasta sitten kun on koeviikot ja kaikki on harmaata ja loskaista :D

Mutta kuitenkin, hyvää kouluvuotta kaikille jo näin etukäteen! :D




Eli tähän tosiaan voin kertoa että olin eilen Sallilla yötä ja näpsittiin vähän webillä kuvia. :D Puhuttiin kans vähän tommosista koulujutuista niin ajattelin sitten että voisin tänne kirjoittaa pätkäsen siitä. :)

♥: minttu

6 kommenttia:

  1. Tää sun blogi.. ♥ !

    VastaaPoista
  2. -liian leveä blogi
    -glitterihiiri
    -kamala banneri
    -bloggerin valmismalli
    -teksti on harmaata

    VastaaPoista
  3. kirjotat tosi kivasti! ootko aatellu tehä mielipidepostauksia? :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Olen jonkun verran ajatellut, ja varmasti toteutankin sellaisen kunhan saan päähäni sopivan aiheen tai lukijat toivovat jotain mistä kirjoitan mielipiteeni. :)

      Poista