maanantai 2. syyskuuta 2013

puolukoita metsästän


Perjantaina oli koko yläkoulun puolukkaretki. Toisin sanoen oppilaat linjuroitiin metsään ja sitten vaan poimimaan marjoja. Okei, kuulostaa lapsityövoimalta, mutta kun ilma on hyvä, maa on punainen puolukoista, on hyvää seuraa ja näin vältetään matematiikan kaksoistunnit, en valita. :)

Eli linja-auto lähti koulun pihalta klo 8.30. Saatin eväät mukaan ja nuotio tehtiin sinne korpeen ja ei siinä sen kummempaa. Jokaisen oli määrä poimia 2 litraa, mutta uskonpa että suurin osa ei kyllä poiminut litraakaan. :D






Tosiaan, marjat kerettiin poimia kavereiden kanssa ehkä puolessa tunnissa, joten sen jälkeen jäikin aika paljon aikaa metsässä samoiluun. :p

Ja jos tähän postaukseen nyt vielä ujuttais muutakin asiaa, mahdollisimman hienovaraisesti. :D Puolukkaretken jälkeen menin yöksi Jessicalle ja olin siellä 2 yötä. Oli kyllä ihan supermukavaa! Tehtiin hunajakanelikasvonaamiot (en kyllä tiiä vaikuttiko ne mitään :D). Tietenkään unohtamatta kaikkia maailman kokkaus-/leipomisselkkauksia. Voi voi.

Ja voi eeei, syksy tulee nopeempaa ja nopeempaa joka vuosi. Täällä on ollut jo aika kylmiä ilmoja, vaikka välillä aurinko paistaakin. Kohta on pakko alkaa metsästämään talvitakkia ja pipoa jihuu! Se ei oo ihan helpoin homma, ainakaan mulle. :D En koskaan onnistu löytämään mieluista takkia, mutta ehkä tänä vuonna? :) 


ps. ehdotelkaas niitä postausideoita! <3

♥: minttu

2 kommenttia: