keskiviikko 18. syyskuuta 2013

we'll be raising our hands, shining up to the sky







Tässä muutama kökkö kuva viime päiviltä. Kävin maanantaina kirjastossa ja lainasin muutaman kirjan. Toi Paljaan taivaan alla on tosi hyvä ja oon puolessa välissä lukemassa sitä. Ootan innolla että voin alottaa ton toisen osan, Halki ikiyön. Ja toi kuulosti kans hyvältä toi Hello, I love you. Vähän vaan arveluttaa kun on niin ohut. Vaikka ei se sen hyvyyttä estä. :)

Ja eilen olin Sallin luona ja "luettiin" äikän kokeeseen. Oli kyl tosi hauskaa taas vaihteeksi! Sieltäpä ei ole kyllä kuvia, mutta samaa kauraa, kyllähän te meijän pärstät tiiätte! :)

Tänään meillä oli koulukuvaukset ja se kuvaaja oli, no sanotaanko nyt että, erikoinen. Se lässytti ihan hirveesti, hellanlettas ja kui lutusia. :D En nyt tiiä kui se yksityiskuvakaan onnistu, saatto olla just silmät rullalla ja suu auki. (y)

Piti myös pikkusen piirrellä, en oo kyllä pitkään aikaan piirtäny, ja tuossakin kuvassa oon ottanu vähän ideaa toisesta kuvasta, mutta en suoraan kopioinut. Oli kyllä vähän taidot ruosteessa ja aika halpisvärikynät, mutta ihan hyvähän siitä tuli? :)

Huomenna ois koulun jälkeen käynti pankissa ja pitää lähtee viimeiseltä tunnilta vähän aikasemmin että kerkeen varmasti. Jotenkin pankki on semmoinen paikka että sieltä ei tee mieli myöhästyä. :D

Kuulumisiin!

♥: minttu

2 kommenttia: